Frivillig

Udviklingen af Gentofte foregår ikke kun på rådhuset. Det foregår i alle vores frivillige foreninger. Efter min far døde blev jeg frivillig i Kræftens Bekæmpelse, hvor jeg var med til at genstarte bestyrelsen i Gentofte, der havde ligget stille i nogle år. Derudover er jeg i kraft af mit naturpolitiske engagement blevet valgt til en af 15 udvalgte pladser i Danmarks Naturfredningsforenings nationale repræsentantskab.

I 2021 har jeg taget initiativ til Gentofte Skakklub, hvor vi nu er mere end 100 medlemmer. I en tid hvor vi alle – voksne som børn – bruger for meget tid på skærmen er det fantastisk, at have en fritidsinteresse, hvor man bliver udfordret mentalt og kan spille på tværs af alle aldre.

Hvis du vil have mig på besøg i din frivillige forening, så må du endelig skrive til mig.

Iværksætter

Da jeg var 20 år startede jeg min første virksomhed, Lektiekonsulenterne. Det er svært at tro nu, men på det tidspunkt, var der ikke nogen organiserede lektiehjælpstilbud i Danmark. Vi ansatte de dygtigste universitetsstuderende til at hjælpe folkeskole- og gymnasieelever med lektierne. Det var en fantastisk måde at kombinere min politiske vision om at flere skulle blive hørt og udfordret i skolen med en sund forretning, hvor mine mere end 150 undervisere hjalp mere end 1000 elever til en bedre fremtid. Jeg solgte senere Lektiekonsulenterne til MentorDanmark, som gør et fremragende stykke arbejde. Selvom jeg ikke er iværksætter længere bringer jeg iværksætterånden med i mit politiske liv. Politik kræver lidt mere tålmodighed, så det øver jeg mig stadig på. Men hvis vi skal ændre samfundet til det bedre, så skal vi også være villige til at gøre op med status-quo.

Klimachef

Jeg er måske lidt gammeldags, men jeg synes faktisk det er vigtigt, at politikere har erhvervserfaring, de kan bruge i det politiske arbejde. Derfor har jeg selv brugt tiden i dansk erhvervsliv på at hjælpe virksomhederne i den grønne omstilling – for der er brug for handling. Som klima- og bæredygtighedschef i Dansk Byggeri og fagleder for tværgående klimapolitik i Dansk Industri har jeg kunne kombinere min egen politiske ild for klimakampen og samtidig få en indgående indsigt i rammevilkårene for vores virksomheder. Vi kan være ambitiøse på klimaet og skabe vækst og velstand på samme tid – vi skal bare gøre det klogt. Både i Gentofte, i Danmark og resten af verden.

Familiemenneske

Det der betyder mest for mig er min familie. Min forlovede, Tilde, er min store kærlighed og hun er en kæmpe støtte i mit liv og politiske arbejde. Med fem søskende og mange nevøer og niecer er fødselsdagene aldrig kedelige – og det passer mig rigtig godt!

Jeg glæder mig til at Tilde og jeg er så heldige at få børn, der kan vokse op i Gentofte. Vi skal tænke på fremtiden i Gentofte og mit politiske liv er dedikeret til at skabe en bedre fremtid for den næste generation. Om det er natur og klima, sund økonomisk politik, ingen trafikstøj eller ordentlige skoler og daginstitutioner, så drejer det sig altid om, at næste generation, skal have det bedre end os selv. Man siger, at man ikke selv vælger sin familie – men selvom ikke alt er rosenrødt, så ville jeg ikke have valgt den anderledes.

Hvis du vil høre mere om mit arbejde for Gentofte, så skriv der op her om modtag nyheder ca. en gang om måneden.
    Informationer håndteres i overensstemmelse med GDPR. Jeg accepterer privatlivspolitikken idet jeg afgiver oplysningerne.