Om mig

Kære medborger,

Jeg er ny kommunalvalgskandidat her i Gentofte.

Derfor vil jeg gerne præsentere mig selv for dig og din familie. Du kan som borger stemme på mig eller ej – men ligegyldigt valget, er det vigtigt for mig at skabe dialog, så du kan komme til mig med de problemstillinger, du oplever i kommunen.

Jeg vil gerne gøre en forskel i vores lokalsamfund. Derfor stiller jeg op til kommunalvalget med et ønske om, at vi tænker mere på fremtiden i Gentofte.

Hvem er jeg? Jeg er 25 år, selvstændig erhvervsdrivende med Danmarks første lektiehjælpsfirma og landsformand for Konservativ Ungdom. Min familie har boet i tre generationer i Gentofte, jeg gik selv på Øregård Gymnasium og efter et par år i København, er jeg nu flyttet retur.

Jeg elsker det politiske arbejde. Det er vigtigt for mig, at det kombineres med konkret erhvervsrettet arbejde, der giver erfaringer udover det politiske.

Hvis jeg bliver valgt til kommunalbestyrelsen bliver jeg det eneste medlem, der er under 30 år. Du skal selvfølgelig ikke stemme på mig, bare ”fordi jeg er ung”.

Det er dog vigtigt, at der ikke kommer en alderskløft i hverken kommunalbestyrelsen eller kommunen!

Jeg stiller op på et stærkt værdigrundlag, der har skabt grundlaget for mine budskaber, som du kan se herunder.

Jeg glæder mig til at møde dig i de kommende måneder og fremefter.

Jeg kan forhåbentlig gøre en positiv forskel her i vores skønne kommune. Du må endelig kontakte mig og følge med på de sociale medier, hvor jeg løbende opdaterer om mit politiske arbejde.

De bedste hilsner

Andreas Weidinger

Konservative i Gentofte