Om mig

Tak for jeres tillid

Jeg er stolt af den tillid Gentoftes forældre, unge og ældre har vist mig ved at vælge mig til kommunalbestyrelsen. Siden valget har Hans Toft givet mig meget ansvar, som jeg nyder at tage på mig hver uge for at rykke vores kommune fremad.

Jeg lytter mere end jeg taler. Det er vigtigt, fordi jeg kan se at det er vejen til et bedre samarbejde, når vi laver politik. Det gælder både de andre partier, men mest af alt de Gentofte-borgere som beslutningen betyder noget for – det gælder alle aldersgrupper! Jeg er blevet bidt af kommunalpolitik, fordi vi har fokus på fælles løsninger i stedet for konflikt. Jeg er ikke bange for en konflikt, hvis den er nødvendig og nogle gange skal man stå fast – også på de beslutninger der gør nogle utilfredse. Udgangspunktet må dog altid være, at vi skal lytte til hinanden og finde et fælles kompromis. Derfor er jeg stolt af, at vi i Gentofte har et så bredt flertal for den politiske linje og taler pænt til og med hinanden. Det kunne de godt lære noget af på Christiansborg.

Ved seneste kommunalvalg gik jeg til valg på med en klar retning om, at vi skal tænke på fremtiden i Gentofte. Det er nemlig særligt vores børn og unges udvikling, der ligger mig meget på sinde. Derfor er jeg blevet sat i spidsen for opgaveudvalget for unges sundhed og trivsel, der skal se på hvordan vi kan få færre unge til at ryge, drikke for meget og tage stoffer. Det er en vigtig opgave, som vi sammen skal i mål med. Derfor inddrager vi vores unge, forældre, fritidsklubber og eksperter for at løse opgaven – det skal vi for fremtidens generationers skyld!

Rent privat er jeg kæreste med Tilde og ansat ved Dansk Byggeri, hvor jeg arbejder med grøn omstilling og små virksomheder. Min baggrund er, at jeg for otte år siden sprang ud som selvstændig erhvervsdrivende med Danmarks første lektiehjælpsfirma, der i dag er solgt til MentorDanmark. Min familie har boet i tre generationer i Gentofte, jeg gik selv på Øregård Gymnasium og i dag bor jeg på Ordrupvej lige overfor Gova.

Uanset om du stemmer på mig, vil jeg gerne takke dig for at kigge forbi hjemmesiden og læse mere om mit politisk arbejde. Husk at du altid kan skrive til mig på andreas@andreasweidinger.dk, hvis du har gode ideer eller spørgsmål til mit arbejde i Gentoftes kommunalbestyrelse.

De bedste hilsner

Andreas Weidinger

Konservative i Gentofte